İZMİR / TORBALI - Yeşilköy İlkokulu

Yeşilköy İlkokulu

Yeşilköy Mah. 6423 Sok. No15 Torbalı/İzmir
Vizyon
Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda ,çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak , öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek , eğilimlerini sağlamak , kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir. Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan , gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan , öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Bizler ; idareci , öğretmen bir bütün olarak , gerekli saygı ve çevresinde , bütün imkansızlıklara rağmen , öğrencilerimizin öğrenmeleri , bilgili , başarılı , kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri , 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız. Atatürkçü düşüncenin ışığı altında ; kendisine ve ülkesine sorumlu , gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınıflandırmayan , düşüncelerini özgürce ifade edebilen ; dürüst , paylaşımcı , kendisinde güvenen , mutlu , çevreye duyarlı , barışçı gençler yetiştirmek.
09:00 / 14:30
SOBA